NEW IN

 
Har köpt lite nytt på senaste tiden så tänkte att även om inte designen är klar så kan jag lägg upp detta.
Mitt puder var helt slut så jag köpte ett nytt likadant, 129 kr på Åhlens. Även min Foundation var helt slut och jag hade lite beslutsångest om vilken foundation jag skulle köpa men det blev denna på bilden ovanför, Isadoras Wake up make up och än så länge tycker jag verkligen om den!! 169 kr (tror jag) på Åhlens. Köpte även ett läppstift/läppbalsam från carmex på Åhlens för 39 kronor. Det sista på bilden ovanför är en stor body butter från The body shop och är i doften blåbär, som ni kanske ser är den ''edition special'' så jag passade på att köpa den, den kostade 180 men jag hade nån rabatt där så jag fick den för 148 kr!!
 
Köpte ett nytt torrshampoo från märket batiste på dollarstore för 40 kronor. Dessa går och köpa på tex åhlens eller Lindex men där kostar de 69 så jag köper hellre mina på dollarstore för 40.
Var på ica maxi igår och då såg jag att man fick två neutrogena produkter för 89 (vanligtvis kostar de runt 60-70 styck) så jag köpte en gel wash och en ny ansiktskräm då min sån var slut.
 
Köpte även lite smågrejer som tops och ''blötservetter'' från dollarstore och ett par vanliga svarta byxor från dr denim men det kändes onödigt att fota.
Ni får stå ut med dessa kassa bilder men hittade ingenstans att fota på.
 
I helgen har jag bara vart hemma och tagit det lugnt förutom att jag var på birsta en sväng igår.
Ikväll är det farmen och familjen annorlunda som gäller, är skittaggad på att både få veta vem som blir storbonde på farmen och familjen annorlunda är sååååå bra.
 
Åker även på utbildning till Vålådalen på fredag till söndag men ska försöka fixa några tidsinställda tills dess.
Men ni får ha det bra och stå ut med att jag inte har någon header haha, puss och kram
 
 

SVAR PÅ TAL/ANG. VIDEOBLOGG

Fick en kommentar som löd såhär: Har du tänkt på att börja med Youtube, eftersom att du gillar att titta på videos! Skule vara kul om du började:)''
 
Svaret på det är såhär att jag vill verkligen börja med youtube men för det första har jag i princip ingen aning om hur man ens lägger upp videor där och för det andra har jag inget bra redigeringprogram på datan och sen har jag videofyme för er som inte visste det!! På videofyme heter jag @emmacornelia och lägger upp videor där ganska regelbundet, tex nu vid månadsskiftet ska jag för första gången i mitt liv spela in en ''månads favoriter'' så håll utkik på min videofyme!!!
Av nån konstig anledning har inte viderona kommit upp här på bloggen direkt från videofyme men jag får försöka fixa det.
 
Jag vet att det skulle vara sååå mycket lättare om jag gjorde videor på youtube för att alla inte har videofyme men somsagt har jag inte en aning om hur man lägger upp videor där så ni får helt enkelt följa mig på videofyme istället.
 
Kom ihåg, @emmacornelia på videofyme.
Denna bild är några veckor gammal men följ mig på videofyme, följer tillbaka ifall du gör bra videor!!
 
 
Designen är snart klar, headern ska ida försöka fixa ikväll men kände att jag behövde blogga lite så håll ut, förhoppningsvis blir designen klar ikväll/imorgon!!
Puss
 
 
 
 

!!OBS!!

 
Bloggen är just nu under renovering så bli inte rädd över hur det ser ut och jag är fullt medveten om att det ser knas ut. Blir troligtvis klar imorgon!!