HOME

Kom hem från Stockholm i söndagsnatt och var ledig igår så låg bra i soffan hela dagen och orkade inte blogga men nu kommer ett par bilder från min helg i Stockholm!!
På onsdagkväll åkte jag till Flamzy, vi gjorde inte så mycket utan hon packade också vidare. Vi somnade runt 3 kanske? och klev upp runt 7 för vid 9 ungefär gick bilen ner till uppsala. Sov mer än halva tiden i bilen och när vi väl kom till uppsala så släppte Flamzys föräldrar av oss på stationen där också tog vi pendeln ner till Stockholm. När vi väl var framme åkte vi till lägenheten och bytte om osv sen drog vi till Stureplan och käkade subway. (vi åt subway på Stureplan cirkus varje dag lol) sen var vi bara ute och åkte spårvagn och tunnelbana, var förbi studion en sväng också. På fredagen drog vi in till stan vid 11 kanske och träffade ida och då käkade vi på donken och pratade massor, vi gick sedan vidare till kulturhuset på plattan och fikade och pratade ännu mer. Vi shoppade ganska mycket den dagen med, jag ska spela in en stockholmshaul så fort som möjligt!!!
Vi träffade även natta när hon kom med bussen också sen var vi på Stureplan ett tag och sen åkte vi hem.
På lördagen åkte vi ut till Vällingby pga jens, gabbe och kevin från idol hade signering där och vi skulle träffa massa kompisar, det var bästa signeringen jag vart på, supermysig verkligen!! Efter det åkte vi in till stan igen och då följde cilla med oss, vi åkte till Stureplan och käka subway sen gick vi igenom stan ner till donken vid gallerian och tog en glass där sen åkte vi hem nån timma senare. På söndagen åkte vi hemmifrån ganska tidigt också lämnade vi väskorna på centralen sen gjorde vi nästan ingenting den dagen förens tåget gick hemmåt 18:55, var hemma runt 00:30 och somnade på en gång haha!!
Har haft det superroligt och det har vart superkul att träffa alla, saknat alla så himla mycket!!!
Detta var ungefär det vi gjorde denna helg, åt subway på Stureplan och fikade typ hahah.
Bloggandet har vart otroligt dåligt nu på sistonde men ska ta tag i det nu i veckan. Har ett stort prov på fredag så måste plugga mycket men annars så.
Fick idéer till en novell igår också, för er som inte visste det skrev jag mycket noveller förut och tror jag ska börja på en ikväll så får vi se om den kommer upp här!!
Ha en bra tisdagskväll, kram

Kommentera här: